Adventsstager

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk gik i luften i 2012, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvoraf hele 583 personer har givet topkarakter og kun 33 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 12763 mennesker som er fans af Designfund.dks Facebook-side. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 12, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Du har på Designfund.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Pathos ApS, som holder til på Walgerholm 16 i Værløse. De kan kontaktes på telefonnummer 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Webshoppen Dubuy.dk startede tilbage i 2014, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 18000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Webshoppen er ejet af virksomheden DUBUY.DK ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 7430 i Ikast på Jupitervej 10. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller via e-mail på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvoraf 206 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. MoebelKompagniet.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Webshoppen er ejet af virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 7400 i Herning på Industrivej Syd 3. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk kom på markedet i 2006, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Illux' egne leverandører.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 194 personer har givet toprating og kun 0 har givet en meget dårlig rating. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fragten helt gratis, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover prismatcher Illux.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af Illux A/S, som rent fysisk kan findes på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 25 08 12, eller på supportmailen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 500 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 59 anmeldelser, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 32 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden SIA Wallstickerland, som har til huse på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller på supportmailen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)