Akryl Kasser

Kategorier:

Naga sættekasse (klar/akryl/45x45 cm)

1.199,00 kr.

Neon Living Fox box Square - klar (60 x 60 cm)

998,40 kr.

Neon Living Fox box sort (lille) - smoke

698,40 kr.

Neon Living Fox box pink (lille) - pink

698,40 kr.

Neon Living Fox box neonyellow (lille)

698,40 kr.

Neon Living Fox box klar (lille)

698,40 kr.

Neon Living Fox box grøn (lille)

698,40 kr.

Neon Living - Wall Box Square - sort / smoke

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Square - pink

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Square - orange

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Square - klar

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Square - gul

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Square - grøn

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Square - blå

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Oblong - sort- smoke

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Oblong - pink

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Oblong - orange

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Oblong - klar

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Oblong - gul

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Oblong - grøn

348,80 kr.

Neon Living - Wall Box Oblong - blå

244,00 kr.

Hübsch Bokse Med Låg Akryl Transparent Natur Sæt

600,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk blev lanceret tilbage i 2012, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 826 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste) og kun 33 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 12763 mennesker som er fans af Designfund.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 31 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Pathos ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse i postnummer 3500 i Værløse på Walgerholm 16. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på e-mailadressen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2014, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 2129 personer har givet toprating og kun 132 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Dubuy.dk i skrivende stund 15637 fans på deres side.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Virksomheden DUBUY.DK ApS er indehaver af webshoppen, som er fysisk placeret i Ikast på Jupitervej 10. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk blev lanceret tilbage i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 239 kundeanmeldelser, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. 109 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk tilbyder levering på kun 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på MoebelKompagniet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS ejer webshoppen, som holder til på adressen Industrivej Syd 3, 7400 Herning. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller skriftligt på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk blev lanceret tilbage i 2006, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webbutikken har i dag mere end 1000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Illux' egne leverandører.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 194 personer har givet topkarakter og kun 0 personer har givet dumpekarakter. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du altså kun betaler for selve varerne. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover får du hos Illux.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Illux A/S ejer i dag webshoppen, som fysisk befinder sig på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller på e-mailadressen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Webshoppen Wallstickerland.dk startede tilbage i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. I alt 32 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

SIA Wallstickerland ejer i dag webshoppen, som er fysisk placeret i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan kontakte dem via telefon på 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)