Bålfade

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 826 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste) og kun 33 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 12763 mennesker som er fans af Designfund.dks Facebook-side. I alt 31 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Designfund.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Pathos ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2014, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 18000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 15637 mennesker som er fans af Dubuy.dks Facebook-side.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden DUBUY.DK ApS, som har til huse i postnummer 7430 i Ikast på Jupitervej 10. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 21 6000 21, eller på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk kom på markedet i 2011, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. MoebelKompagniet.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Møbel Kompagniet ApS ejer i dag webshoppen, som holder til på Industrivej Syd 3 i Herning. De kan kontaktes på telefonnummer 93 95 91 51, eller via e-mail på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Webshoppen Illux.dk startede tilbage i 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

Netbutikken har 9,2 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 235 tidligere kunder, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fragten helt gratis, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover tilbyder Illux.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af Illux A/S, som holder til i Skanderborg på adressen Godthåbsvej 27. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller via e-mail på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Webbutikken Wallstickerland.dk så dagens lys i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden SIA Wallstickerland, som holder til på adressen Tornhøjparken 101, 9220 Aalborg Øst. Du kan kontakte dem via telefon på 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)