Badebassiner

Kategorier:

Vores anbefalede børne-webshops

MamaMilla.dk kom på markedet i 2017, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Småfolk og Kraes.

På Trustpilot har MamaMilla.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 126 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 116 personer har givet toprating og kun 2 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har MamaMilla.dk i skrivende stund 14538 fans på deres side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

MamaMilla.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 13, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på MamaMilla.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 60 dage.

Virksomheden MamaMilla IVS er indehaver af webshoppen, som rent fysisk kan findes på Fuglebækvej 2B i Kastrup. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 23 86, eller på e-mailadressen kundeservice@MamaMilla.dk.

Besøg MamaMilla.dk nu (klik her)

NatureBaby.dk fik den første ordre i 2007, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 8000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Sebra og Meraki.

På Trustpilot har NatureBaby.dk en score på 8,3 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 859 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 748 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 21728 mennesker som er fans af NatureBaby.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 147 mennesker, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

NatureBaby.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på NatureBaby.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Derudover tilbyder NatureBaby.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Naturebaby ApS, som holder til på adressen Frederiksborgvej 16B, 3200 Helsinge. De kan kontaktes på telefonnummer 70 60 50 51, eller via e-mail på kundeservice@naturebaby.dk.

Besøg NatureBaby.dk nu (klik her)

Netshoppen Legehjulet.dk åbnede dørene i 2011, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Puky og Winter.

Legehjulet.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 3725 kundeanmeldelser, hvoraf hele 3302 er 5-stjernede (det bedste) og kun 15 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 1163 mennesker som er fans af Legehjulet.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 50 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Legehjulet.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Legehjulet.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover har Legehjulet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 90 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Legehjulet.DK ApS, som holder til på adressen Møllersmindevej 24, 8763 Rask Mølle. Du kan kontakte dem på telefonnummer 30 29 36 34, eller på info@legehjulet.dk.

Besøg Legehjulet.dk nu (klik her)