Barborde

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk gik i luften i 2012, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 4000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 583 personer har givet toprating og kun 33 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 31 mennesker, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Du har på Designfund.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Pathos ApS, som holder til i Værløse på adressen Walgerholm 16. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på e-mailadressen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk blev lanceret tilbage i 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dk har en score på 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Virksomheden DUBUY.DK ApS ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Jupitervej 10 i Ikast. Du kan kontakte dem via telefon på 21 6000 21, eller på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk fik den første ordre i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. I alt 109 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. MoebelKompagniet.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som holder til på Industrivej Syd 3 i Herning. Du kan kontakte dem via telefon på 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2006, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du altså kun betaler for selve varerne. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden Illux A/S er indehaver af webshoppen, som har til huse i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 25 08 12, eller på e-mailadressen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 500 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

På Trustpilot har Wallstickerland.dk en score på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 41 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Virksomheden SIA Wallstickerland er indehaver af webshoppen, som er fysisk placeret i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan kontakte dem via telefon på 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)