Behandlerstole

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2008, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 6500 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Dauphin og Tronhill.

På Trustpilot har Inventarland.dk en score på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 727 anmeldelser, hvoraf 575 har givet den højeste karakter og kun 18 har givet den laveste karakter. Inventarland.dk har i skrivende stund 4301 fans på deres Facebook-side.

Du modtager din ordre fra Inventarland.dk efter blot 1-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Inventarland.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover får du hos Inventarland.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Inventarland Slagelse ejer i dag webshoppen, som holder til på Trafikcenter Allé 12 i Slagelse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 10 10 13, eller via e-mail på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Webbutikken Engsig.dk så dagens lys i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Brother og Dell.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, hvoraf kun 2 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 13 har været meget tilfredse. På Facebook har Engsig.dk i skrivende stund 509 fans på deres side. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Engsig.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover får du hos Engsig.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af Engsig A/S, som rent fysisk kan findes på Maigårdsvej 4 i Frederikshavn. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 20 60 06 76, eller på e-mailadressen webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)