Black Diamond Spot Pandelamper

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk ekspederede den første netordre tilbage i 1999, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som The North Face, Fjällräven og Haglöfs.

Friluftsland.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2053 tidligere kunder, hvoraf hele 1716 personer har givet topkarakter og kun 48 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har Friluftsland.dk i skrivende stund 59555 fans på deres side.

Friluftsland.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Du har på Friluftsland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen ejes og drives af Fenix Outdoor AB, som rent fysisk kan findes på Frederiksborggade 52 i København K. Du kan kontakte dem via telefon på 33 14 51 50, eller på e-mailadressen kundeservice@friluftsland.dk.

Besøg Friluftsland.dk nu (klik her)

GrejFreak.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2008, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Salomon og The North Face.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 6290 kundeanmeldelser, hvoraf kun 12 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 5657 har været meget tilfredse. GrejFreak.dks Facebook-side har i øjeblikket 45588 fans. Samlet set der lige nu 475 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,4 ud af 5.

GrejFreak.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover har GrejFreak.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden GrejFreak ApS, som holder til på adressen Gunnar Clausens Vej 58, 8260 Viby J. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 63 61, eller via e-mail på info@GrejFreak.dk.

Besøg GrejFreak.dk nu (klik her)

55Nord.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2003, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Fjällräven og Haglöfs.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 287 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 189 personer har givet toprating og kun 9 har givet en meget dårlig rating. 55Nord.dk har 7052 fans på deres Facebook-side.

55Nord.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Som på de fleste andre webshops kan du på 55Nord.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover prismatcher 55Nord.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

55ºNORD p/s er den virksomhed der ejer webshoppen, som rent fysisk kan findes på H.C. Ørsteds Vej 10 i Fredericia. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 10 76 76, eller skriftligt på 55nord@55nord.dk.

Besøg 55Nord.dk nu (klik her)

OutdoorPro.dk blev lanceret tilbage i 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 6000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Camelbak, Clawgear og Stanley.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 109 kundeanmeldelser, hvoraf kun 3 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 89 har været meget tilfredse. OutdoorPro.dks Facebook-side har i øjeblikket 2529 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 46 mennesker, og den samlede score er her 5 ud af 5.

OutdoorPro.dk tilbyder levering på kun 2-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. OutdoorPro.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af OutdoorPro.dk ApS, som har til huse i postnummer 8370 i Hadsten på Pilevej 2 A. De kan kontaktes på telefonnummer 38 42 00 38, eller på supportmailen info@outdoorpro.dk.

Besøg OutdoorPro.dk nu (klik her)