Black Masks

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede beauty-webshops

NiceHair.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2010, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 14000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Dermalogica og Redken.

NiceHair.dk har en score på 9,4 ud af 10 på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 37612 anmeldelser, hvoraf hele 31933 personer har givet topkarakter og kun 416 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har NiceHair.dk i skrivende stund 225196 fans på deres side. Ud af disse er der 4607 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

NiceHair.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig.

Det er på NiceHair.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

NICEHAIR ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i Esbjerg på Randersvej 30. Du kan kontakte dem via telefon på 32 200 200, eller via e-mail på ordre@nicehair.dk.

Besøg NiceHair.dk nu (klik her)

Netshoppen Lookfoxy.dk åbnede dørene i 2009, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 300 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som ID Hair og HH Simonsen.

Netbutikken har 6,9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er baseret på anmeldelser fra 43 tidligere kunder, hvoraf hele 14 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). Lookfoxy.dk har 608 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 10 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 3,9 ud af 5.

Lookfoxy.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Lookfoxy.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden HolmeGruppen ApS er indehaver af webshoppen, som holder til på adressen Essen 41, 6000 Kolding. Du kan kontakte dem på telefonnummer 20 15 45 60, eller via e-mail på info@lookfoxy.dk.

Besøg Lookfoxy.dk nu (klik her)

Webbutikken Made4men.dk så dagens lys i sommeren 2006, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 3000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Hugo Boss, Lacoste, Gillette og Calvin Klein.

Netbutikken har 9,4 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 6942 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 5800 personer har givet toprating og kun 98 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 6276 mennesker som er fans af Made4men.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 75 mennesker, og den samlede score er her 4,1 ud af 5.

Made4men.dk leverer dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 16, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Det er på Made4men.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Firtal Web ApS, som holder til i Lystrup på adressen Møgelhøj 8. De kan kontaktes på telefonnummer 89 88 17 78, eller på e-mailadressen Kundeservice@made4men.dk.

Besøg Made4men.dk nu (klik her)