Bobles Elefanter

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk gik i luften i 2012, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 826 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 583 har givet den højeste karakter og kun 33 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 12763 mennesker som er fans af Designfund.dks Facebook-side. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,2 ud af 5.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen ejes og drives af Pathos ApS, som er fysisk placeret i Værløse på Walgerholm 16. De kan kontaktes på telefonnummer 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2014, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 18000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 2129 personer har givet toprating og kun 132 har givet en meget dårlig rating. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Dubuy.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

DUBUY.DK ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 7430 i Ikast på Jupitervej 10. Du kan kontakte dem på telefonnummer 21 6000 21, eller via e-mail på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på MoebelKompagniet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Møbel Kompagniet ApS ejer i dag webshoppen, som har til huse i Herning på Industrivej Syd 3. Du kan kontakte dem via telefon på 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk kom på markedet i 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

Netbutikken har 9,2 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Illux A/S, som har til huse på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller skriftligt på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Webbutikken Wallstickerland.dk så dagens lys i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Wallstickerland.dk har i skrivende stund 39170 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 32 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du fortryder, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden SIA Wallstickerland, som holder til på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Du kan kontakte dem via telefon på 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)