Bordlamper i træ

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Webbutikken Designfund.dk så dagens lys i 2012, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvoraf 583 har givet den højeste karakter og kun 33 har givet den laveste karakter. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,2 ud af 5.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Du har på Designfund.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Pathos ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller skriftligt på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk kom på markedet i 2014, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 18000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter og kun 132 har givet den laveste karakter. Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dubuy.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden DUBUY.DK ApS, som er fysisk placeret i Ikast på Jupitervej 10. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Netshoppen MoebelKompagniet.dk åbnede dørene i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Ferrel og Florum.

På Trustpilot har MoebelKompagniet.dk en score på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 239 kundeanmeldelser, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 206 har været meget tilfredse. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoebelKompagniet.dk efter kun 2-12 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du får desuden fragten helt gratis, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. MoebelKompagniet.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse på Industrivej Syd 3 i Herning. De kan kontaktes på telefonnummer 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Illux' egne leverandører.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 235 tidligere kunder, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Illux.dk efter kun 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover prismatcher Illux.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Illux A/S, som rent fysisk er at finde i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller på supportmailen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 500 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 32 mennesker, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Virksomheden SIA Wallstickerland ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)