Taske-paraply

Paraply med FC Beton logo på. Begynder det at regne mens du lægger fliser i indkørslen kan du hurtigt hoppe i ly under paraplyen.

Skiferpræg Gråmix 14x21x6

Disse gråmix herregårdssten har en skiferpræget overflade som giver en helt anden belægning end belægningssten med den klassiske betonoverflade. Kan leveres i Jylland, på Fyn og Sjælland. Man kan også selv hentes hos FC Beton i Aalborg.

Tommestok 2 meter

2 meter tommestok er svær at undvære når der arbejdes med fundablokke, belægningssten eller fliser.

Grå Slotsbrosten m/slået kant 14x14x7

Herregårdssten / Slotsbrosten med slået kant i lille kvadrat på 14x14 cm med en tykkelse på 7 cm. Bestil belægningssten i høj kvalitet hos FC Beton med levering til adresser i Jylland på Fyn eller Sjælland.

Målebånd på 5 meter

Med dette 5 meter målebånd kan du hurtigt og nemt måle op i forbindelse med belægningsarbejde og lignende.

Gråmix Slotsbrosten m/slået kant 14x21x7

Herregårdssten eller slotsbrosten med slået kant i størrelser 14x21x7 cm er en populær belægningssten til brug ved anlæg af ny indkørsel. FC Beton kan levere disse Herregårdssten til billige priser i Jylland på Fyn og Sjælland.

Vinter arbejdshandsker

Varme handsker til anlægsarbejde i løbet af vinteren. Køb dem billigt her på fc-beton.dk

Brunmix Herregårdssten m/slået kant 14x21x6

Herregårdssten / Slotsbrosten i brunmix med en tykkelse på 6 cm. De populære 14x21 cm belægningssten kan bestilles i mange forskellige farver her på fc-beton.dk med levering i Jylland, på Fyn eller Sjælland. Du kan også afhente belægningsstenene i Aalborg

Knæbeskytter i skind/pvc

Knæbeskytterne beskytter dine knæ når du skal lægge fliser eller belægningssten på den nye terrasse eller i den nye indkørsel.

Brunmix Slotsbrosten kantafgrænsning 14x21x14

Kantblokke på 14x21x14 cm kaldes blandt andet for Herregårdsblokke. Her kan du bestille farvemixet brunmix til afhentning i Aalborg eller til levering på Fyn, Sjælland eller i Jylland.

HOT NEWS