Chesterfield Stole

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk kom på markedet i 2012, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 4000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 583 personer har givet toprating og kun 33 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. Samlet set der lige nu 31 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Pathos ApS, som rent fysisk kan findes på Walgerholm 16 i Værløse. De kan kontaktes på telefonnummer 70 70 79 11, eller på e-mailadressen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk blev lanceret tilbage i 2014, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 18000 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvoraf kun 132 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2129 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 15637 mennesker som er fans af Dubuy.dks Facebook-side.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

DUBUY.DK ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på Jupitervej 10 i Ikast. Du kan kontakte dem på telefonnummer 21 6000 21, eller via e-mail på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webshoppen MoebelKompagniet.dk startede tilbage i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Ferrel og Florum.

På Trustpilot har MoebelKompagniet.dk en score på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 206 har været meget tilfredse. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Møbel Kompagniet ApS ejer i dag webshoppen, som holder til på adressen Industrivej Syd 3, 7400 Herning. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller via e-mail på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Netshoppen Illux.dk åbnede dørene i 2006, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Illux' egne leverandører.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. Illux.dk har i skrivende stund 7513 fans på deres Facebook-side. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De leverer altid ordren uden beregning, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover prismatcher Illux.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Virksomheden Illux A/S ejer webshoppen, som er fysisk placeret i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 500 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 59 anmeldelser, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 32 mennesker, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Bag webshoppen står virksomheden SIA Wallstickerland, som rent fysisk kan findes på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)