Citizen ure

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede ur-webshops

DitUr.dk blev lanceret tilbage i vinteren 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Daniel Wellington, Citizen, Casio og Michael Kors.

På Trustpilot har DitUr.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 5819 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 74 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 5035 har været meget tilfredse. På Facebook har DitUr.dk i skrivende stund 62973 fans på deres side.

DitUr.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden kl. 16, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Som på de fleste andre webshops kan du på DitUr.dk betale med kort. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover tilbyder DitUr.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 99 dage.

Webshoppen ejes og drives af DitUr.dk ApS, som har til huse i postnummer 8270 i Højbjerg på Arnakvej 64. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 60 57 07 35, eller på kontakt@ditur.dk.

Besøg DitUr.dk nu (klik her)

GoldenTimes.dk kom på markedet i 2016, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 9000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Arne Jacobsen, Certina, Festina og Seiko.

GoldenTimes.dks Trustpilot-score ligger på 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2984 anmeldelser, hvoraf kun 42 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2644 har været meget tilfredse. GoldenTimes.dk har 3011 fans på deres Facebook-side. 35 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra GoldenTimes.dk efter kun 3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på GoldenTimes.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Derudover prismatcher GoldenTimes.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Golden Times Online ApS, som har til huse på Hobrovej 452 i Aalborg SV. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 98 18 00 60, eller på supportmailen kontakt@goldentimes.dk.

Besøg GoldenTimes.dk nu (klik her)

Netshoppen GuldsmedOestergaard.dk åbnede dørene i 2012, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Calvin Klein, Hugo Boss, Jaguar og Marc Jacobs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2211 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 2141 personer har givet topkarakter og kun 3 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 13852 mennesker som er fans af GuldsmedOestergaard.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 175 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

GuldsmedOestergaard.dk tilbyder dag-til-dag levering, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. GuldsmedOestergaard.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover tilbyder GuldsmedOestergaard.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Østergaard Aps, som fysisk befinder sig på Nørregade 14 i Skive. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 97 52 00 75, eller på supportmailen webshop@guldsmedoestergaard.dk.

Besøg GuldsmedOestergaard.dk nu (klik her)