Computertasker

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk kom på markedet i 2012, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 826 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Pathos ApS er indehaver af webshoppen, som holder til i Værløse på adressen Walgerholm 16. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk fik den første ordre i 2014, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 18000 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 2129 personer har givet toprating og kun 132 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Dubuy.dk i skrivende stund 15637 fans på deres side.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Dubuy.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af DUBUY.DK ApS, som holder til i Ikast på adressen Jupitervej 10. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 21 6000 21, eller skriftligt på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 206 har været meget tilfredse. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. I alt 109 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoebelKompagniet.dk efter kun 2-12 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du altså kun betaler for selve varerne. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Møbel Kompagniet ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i Herning på Industrivej Syd 3. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk kom på markedet i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Illux' egne leverandører.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 235 tidligere kunder, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Illux.dk efter kun 1-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du altså kun betaler for selve varerne. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover tilbyder Illux.dk prisgaranti, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden Illux A/S er indehaver af webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller på e-mailadressen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 59 anmeldelser, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du fortryder, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden SIA Wallstickerland, som har til huse i postnummer 9220 i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 71 81 81, eller på e-mailadressen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)