Cooee Vaser

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk kom på markedet i 2012, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf hele 583 er 5-stjernede (det bedste) og kun 33 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Du har på Designfund.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Pathos ApS er indehaver af webshoppen, som rent fysisk kan findes på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller skriftligt på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Netshoppen Dubuy.dk åbnede dørene i 2014, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 18000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 2129 personer har givet toprating og kun 132 har givet en meget dårlig rating. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden DUBUY.DK ApS, som er fysisk placeret i Ikast på Jupitervej 10. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller på supportmailen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk fik den første ordre i 2011, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). MoebelKompagniet.dks Facebook-side har i øjeblikket 9539 fans. I alt 109 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De leverer altid ordren uden beregning, så du slipper for et gebyr for levering. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. MoebelKompagniet.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS ejer webshoppen, som har til huse på Industrivej Syd 3 i Herning. Du kan kontakte dem via telefon på 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk kom på markedet i 2006, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 1000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf 194 har givet den højeste karakter og kun 0 har givet den laveste karakter. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover har Illux.dk prisgaranti på alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Illux A/S, som holder til på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Netbutikken Wallstickerland.dk gik i luften i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Wallstickerland.dk har i skrivende stund 39170 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 32 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden SIA Wallstickerland, som har til huse i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan kontakte dem via telefon på 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)