Drops Garn

Kategorier:

Vores anbefalede hobby-webshops

Webbutikken Rito.dk så dagens lys i 41640, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Drops og Hama.

Rito.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 4008 tidligere kunder, hvoraf 3827 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Rito.dk har 35104 fans på deres Facebook-side. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Rito.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Det er på Rito.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Rito.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Rito ApS, som holder til på adressen Gyrovej 1, 7800 Skive. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 98 44, eller på supportmailen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Hobbyshoppen.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2006, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 250 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Hama.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 63 personer har givet topkarakter og kun 1 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 5224 mennesker som er fans af Hobbyshoppen.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 21 dage.

Virksomheden Hobbyshoppen ejer webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 6100 i Haderslev på Storegade 27B. Du kan kontakte dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller på e-mailadressen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2009, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 800 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Juki, Brother og Singer.

På Trustpilot har SymaskineTorvet.dk en score på 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 1353 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1255 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 4398 mennesker som er fans af SymaskineTorvet.dks Facebook-side. 42 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder dag-til-dag levering, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på SymaskineTorvet.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. SymaskineTorvet.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Derudover prismatcher SymaskineTorvet.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som holder til i Rødovre på adressen Islevdalvej 142. De kan kontaktes på telefonnummer 58 52 29 22, eller via e-mail på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)