Elizabeth Arden Cremeer

Kategorier:

Vores anbefalede beauty-webshops

NiceHair.dk kom på markedet i 2010, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 14000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Dermalogica og Redken.

NiceHair.dks Trustpilot-score ligger på 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 37612 anmeldelser, hvoraf hele 31933 er 5-stjernede (det bedste) og kun 416 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 225196 mennesker som er fans af NiceHair.dks Facebook-side. 4607 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,1 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra NiceHair.dk efter kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden NICEHAIR ApS, som holder til på Randersvej 30 i Esbjerg. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 32 200 200, eller på ordre@nicehair.dk.

Besøg NiceHair.dk nu (klik her)

Webbutikken Lookfoxy.dk så dagens lys i 2009, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag et sortiment med mere end 300 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som ID Hair og HH Simonsen.

Lookfoxy.dk har en score på 6,9 ud af 10 på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 43 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 14 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 608 mennesker som er fans af Lookfoxy.dks Facebook-side. I alt 10 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 3,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Lookfoxy.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Som på de fleste andre webshops kan du på Lookfoxy.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

HolmeGruppen ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på Essen 41 i Kolding. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 20 15 45 60, eller på supportmailen info@lookfoxy.dk.

Besøg Lookfoxy.dk nu (klik her)

Made4men.dk ekspederede den første netordre tilbage i sommeren 2006, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 3000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Hugo Boss, Lacoste, Gillette og Calvin Klein.

På Trustpilot har Made4men.dk en score på 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6942 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 98 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 5800 har været meget tilfredse. Made4men.dks Facebook-side har i øjeblikket 6276 fans. I alt 75 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Made4men.dk tilbyder dag-til-dag levering, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 16, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Firtal Web ApS, som holder til på adressen Møgelhøj 8, 8520 Lystrup. De kan kontaktes på telefonnummer 89 88 17 78, eller via e-mail på Kundeservice@made4men.dk.

Besøg Made4men.dk nu (klik her)