Ergonomiske Kontorstole

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2008, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag et sortiment med mere end 6500 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Dauphin og Tronhill.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 727 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 575 personer har givet topkarakter og kun 18 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 4301 mennesker som er fans af Inventarland.dks Facebook-side.

Inventarland.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Det er på Inventarland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover har Inventarland.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Webshoppen er ejet af virksomheden Inventarland Slagelse, som fysisk befinder sig på Trafikcenter Allé 12 i Slagelse. Du kan kontakte dem via telefon på 70 10 10 13, eller på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Engsig.dk fik den første ordre i 2011, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 15000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Brother og Dell.

Engsig.dks Trustpilot-score ligger på 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 15 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 2 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 13 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 509 mennesker som er fans af Engsig.dks Facebook-side. 5 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Engsig.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Engsig.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover har Engsig.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Webshoppen er ejet af virksomheden Engsig A/S, som er fysisk placeret i Frederikshavn på Maigårdsvej 4. Du kan kontakte dem via telefon på 20 60 06 76, eller via e-mail på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)