Flagermusstole

Kategorier:

Sebra flagermusstol (grå)

715,50 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Designfund.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 12, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Pathos ApS, som holder til på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk kom på markedet i 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Dubuy.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

DUBUY.DK ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk kan findes på Jupitervej 10 i Ikast. Du kan kontakte dem via telefon på 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag et sortiment med mere end 1500 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvoraf 206 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS ejer webshoppen, som har til huse på Industrivej Syd 3 i Herning. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk blev lanceret tilbage i 2006, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 1000 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

Netbutikken har 9,2 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 194 personer har givet topkarakter og kun 0 personer har givet dumpekarakter. Illux.dk har i skrivende stund 7513 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Illux.dk efter kun 1-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Illux A/S, som har til huse på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller skriftligt på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Netbutikken Wallstickerland.dk gik i luften i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Disney, Marvel og Star Wars.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. Ud af disse er der 32 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden SIA Wallstickerland, som holder til i Aalborg Øst på adressen Tornhøjparken 101. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)