Fødselsdagsflag

Kategorier:

10x Fødselsdagsflag På Pind, A4

19,00 kr.

10x Fødselsdagsflag På Pind, A5

15,00 kr.

10x Plastik Fødselsdagsflag På Pind

19,00 kr.

Dannebrog, spiseligt papir

29,00 kr.

Danske Flag. Fødselsdagsflag. 14 x 22 cm

22,00 kr.

Design Letters Fødselsdagsflag – grøn

149,00 kr.

Design Letters Fødselsdagsflag – grøn

149,00 kr.

Design Letters Fødselsdagsflag – pink

149,00 kr.

Design Letters Fødselsdagsflag – pink

149,00 kr.

Flag På Pind Á 40 Stk.

0,00 kr.

Fødselsdagsflag i stof - 5 stk.

75,00 kr.

Georg Jensen - Georg Fødselsdags-flag

548,80 kr.

Georg Jensen - Manhattan fødselsdagsflag

448,80 kr.

Guirlande med Flag - Dansk

11,00 kr.

Guirlande med Flag - Engelsk

11,00 kr.

Guirlande med Flag - Finsk

11,00 kr.

Guirlande med Flag - Svensk

11,00 kr.

Guirlande med Flag - Tysk

11,00 kr.

Guirlande med Flag Norsk

11,00 kr.

Hama Midi Perler 207-05 Rød - 1000 stk

12,00 kr.

Medusa-Copenhagen Fødselsdagsflag Akryl m.anti 140 cm

1,30 kr.

Medusa-Copenhagen Fødselsdagsflag Servietter

39,95 kr.

Novoform Metalstage 4 arms

199,00 kr.

Små 10x Fødselsdagsflag, A6

15,00 kr.

Stort træ flag

34,95 kr.

Trip Trap /Skagerak - Velkomstflag 160, Teak. Fødselsdagsflag

1.994,40 kr.

Træ flag

24,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk blev lanceret tilbage i 2012, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 583 personer har givet toprating og kun 33 har givet en meget dårlig rating. Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 31 mennesker, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Designfund.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Pathos ApS, som har til huse i Værløse på Walgerholm 16. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Webshoppen Dubuy.dk startede tilbage i 2014, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 18000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter og kun 132 har givet den laveste karakter. Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dubuy.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af DUBUY.DK ApS, som er fysisk placeret i Ikast på Jupitervej 10. Du kan kontakte dem via telefon på 21 6000 21, eller via e-mail på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk fik den første ordre i 2011, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 239 kundeanmeldelser, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Møbel Kompagniet ApS, som fysisk befinder sig på Industrivej Syd 3 i Herning. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Illux' egne leverandører.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 235 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. Illux.dks Facebook-side har i øjeblikket 7513 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover får du hos Illux.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Illux A/S er den virksomhed der ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk fik den første ordre i 2011, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dk har i skrivende stund 39170 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 32 som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig.

Som på de fleste andre webshops kan du på Wallstickerland.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden SIA Wallstickerland, som rent fysisk kan findes på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 71 81 81, eller på supportmailen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)