Foldestole

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Webshoppen Friluftsland.dk startede tilbage i 1999, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webbutikken har i dag mere end 10000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som The North Face, Fjällräven og Haglöfs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2053 tidligere kunder, hvoraf 1716 har givet den højeste karakter og kun 48 har givet den laveste karakter. Friluftsland.dks Facebook-side har i øjeblikket 59555 fans.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Friluftsland.dk efter kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Du har på Friluftsland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Fenix Outdoor AB, som rent fysisk er at finde i postnummer 1360 i København K på Frederiksborggade 52. Du kan kontakte dem via telefon på 33 14 51 50, eller skriftligt på kundeservice@friluftsland.dk.

Besøg Friluftsland.dk nu (klik her)

Webshoppen GrejFreak.dk startede tilbage i 2008, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 15000 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Salomon og The North Face.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 6290 tidligere kunder, hvor det også skal nævnes at hele 5657 personer har givet toprating og kun 12 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har GrejFreak.dk i skrivende stund 45588 fans på deres side. Samlet set der lige nu 475 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,4 ud af 5.

GrejFreak.dk leverer dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på GrejFreak.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover har GrejFreak.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden GrejFreak ApS, som fysisk befinder sig på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J. De kan kontaktes på telefonnummer 71 99 63 61, eller på supportmailen info@GrejFreak.dk.

Besøg GrejFreak.dk nu (klik her)

55Nord.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2003, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Fjällräven og Haglöfs.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 287 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 189 er 5-stjernede (det bedste) og kun 9 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 7052 mennesker som er fans af 55Nord.dks Facebook-side.

55Nord.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Som på de fleste andre webshops kan du på 55Nord.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover prismatcher 55Nord.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

55ºNORD p/s ejer i dag webshoppen, som holder til på adressen H.C. Ørsteds Vej 10, 7000 Fredericia. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 10 76 76, eller på 55nord@55nord.dk.

Besøg 55Nord.dk nu (klik her)

Webshoppen OutdoorPro.dk startede tilbage i 2014, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 6000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Camelbak, Clawgear og Stanley.

OutdoorPro.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 109 kundeanmeldelser, hvoraf 89 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. OutdoorPro.dks Facebook-side har i øjeblikket 2529 fans. Samlet set der lige nu 46 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

OutdoorPro.dk kan levere dine varer på 2-3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. OutdoorPro.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden OutdoorPro.dk ApS ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 8370 i Hadsten på Pilevej 2 A. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 38 42 00 38, eller via e-mail på info@outdoorpro.dk.

Besøg OutdoorPro.dk nu (klik her)