Gamerstole

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede kontor-webshops

Netbutikken Inventarland.dk gik i luften i 2008, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 6500 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Dauphin og Tronhill.

Inventarland.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 727 anmeldelser, hvoraf kun 18 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 575 har været meget tilfredse. Inventarland.dk har 4301 fans på deres Facebook-side.

Inventarland.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover tilbyder Inventarland.dk prisgaranti, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Virksomheden Inventarland Slagelse er indehaver af webshoppen, som holder til på Trafikcenter Allé 12 i Slagelse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 10 10 13, eller på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Engsig.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2011, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Brother og Dell.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, hvoraf hele 13 er 5-stjernede (det bedste) og kun 2 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Engsig.dk i skrivende stund 509 fans på deres side. 5 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Engsig.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Du har på Engsig.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover får du hos Engsig.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Engsig A/S er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i Frederikshavn på Maigårdsvej 4. De kan kontaktes på telefonnummer 20 60 06 76, eller via e-mail på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)