Garnier Hårfarver

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede beauty-webshops

Webshoppen NiceHair.dk startede tilbage i 2010, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 14000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Dermalogica og Redken.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 37612 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 31933 er 5-stjernede (det bedste) og kun 416 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har NiceHair.dk i skrivende stund 225196 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 4607 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra NiceHair.dk efter kun 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Virksomheden NICEHAIR ApS ejer webshoppen, som holder til på Randersvej 30 i Esbjerg. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 32 200 200, eller på e-mailadressen ordre@nicehair.dk.

Besøg NiceHair.dk nu (klik her)

Lookfoxy.dk kom på markedet i 2009, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 300 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som ID Hair og HH Simonsen.

Lookfoxy.dks Trustpilot-score ligger på 6,9 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 43 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 14 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 608 mennesker som er fans af Lookfoxy.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 10 anmeldelser af siden, med en score på i alt 3,9 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lookfoxy.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Du har på Lookfoxy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Lookfoxy.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden HolmeGruppen ApS, som har til huse på Essen 41 i Kolding. Du kan kontakte dem via telefon på 20 15 45 60, eller via e-mail på info@lookfoxy.dk.

Besøg Lookfoxy.dk nu (klik her)

Webbutikken Made4men.dk så dagens lys i sommeren 2006, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag et sortiment med mere end 3000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Hugo Boss, Lacoste, Gillette og Calvin Klein.

Made4men.dks Trustpilot-score ligger på 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6942 tidligere kunder har lavet, hvoraf 5800 har givet den højeste karakter og kun 98 har givet den laveste karakter. Made4men.dks Facebook-side har i øjeblikket 6276 fans. Samlet set der lige nu 75 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,1 ud af 5.

Made4men.dk tilbyder dag-til-dag levering, hvis du når at bestille inden kl. 16, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre.

Som på de fleste andre webshops kan du på Made4men.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden Firtal Web ApS, som fysisk befinder sig på Møgelhøj 8 i Lystrup. Du kan kontakte dem via telefon på 89 88 17 78, eller på e-mailadressen Kundeservice@made4men.dk.

Besøg Made4men.dk nu (klik her)