Håndvaske med Underskabe

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2012, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 826 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. Designfund.dk har i skrivende stund 12763 fans på deres Facebook-side. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Designfund.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Designfund.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Pathos ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på Walgerholm 16 i Værløse. De kan kontaktes på telefonnummer 70 70 79 11, eller på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Webshoppen Dubuy.dk startede tilbage i 2014, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 18000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 2129 er 5-stjernede (det bedste) og kun 132 er 1-stjernede (det dårligste). Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Dubuy.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden DUBUY.DK ApS, som holder til på adressen Jupitervej 10, 7430 Ikast. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 21 6000 21, eller på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1500 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

På Trustpilot har MoebelKompagniet.dk en score på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 206 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 7400 i Herning på Industrivej Syd 3. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller via e-mail på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk kom på markedet i 2006, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover har Illux.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Illux A/S, som har til huse i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan kontakte dem via telefon på 70 25 08 12, eller på supportmailen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Disney, Marvel og Star Wars.

På Trustpilot har Wallstickerland.dk en score på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden SIA Wallstickerland, som holder til på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Du kan kontakte dem via telefon på 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)