Hasselbuske

Kategorier:

Vores anbefalede plante-webshops

Netshoppen Plantetorvet.dk åbnede dørene i 2008, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Plantetorvets egne produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6440 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 4860 personer har givet toprating og kun 117 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 17187 mennesker som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Plantetorvet.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Du har på Plantetorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Derudover får du hos Plantetorvet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af Plantetorvet.dk ApS, som har til huse i Randers NV på Skovvadbrovej 1. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 86 57 75 57, eller på e-mailadressen kundeservice@plantetorvet.dk.

Besøg Plantetorvet.dk nu (klik her)

Netshoppen Blomsterverden.dk åbnede dørene i 2004, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 2000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Blomsterverdens egne produkter.

Blomsterverden.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2413 tidligere kunder, hvoraf hele 2189 er 5-stjernede (det bedste) og kun 12 er 1-stjernede (det dårligste). Blomsterverden.dks Facebook-side har i øjeblikket 2866 fans. Samlet set der lige nu 21 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Blomsterverden.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på Blomsterverden.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover har Blomsterverden.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Blomsterverden, som holder til i Svaneke på adressen Nansensgade 5. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 81 75 61 00, eller via e-mail på info@blomsterverden.dk.

Besøg Blomsterverden.dk nu (klik her)