Hay Bakkeborde

Kategorier:

HAY Tulou Coffee Table Sort

1.299,00 kr.

HAY Tulou Coffee Table Mocca

1.299,00 kr.

HAY Tulou Coffee Table Matt Green

1.299,00 kr.

HAY Tulou Coffee Table Hvid

1.299,00 kr.

HAY Tray Table S Bord Sort

1.099,00 kr.

HAY Tray Table S Bord Hvid

1.099,00 kr.

HAY Tray Table M Bord Sort

1.199,00 kr.

HAY Tray Table M Bord Hvid

1.199,00 kr.

HAY Tray Table Coffee Bord Sort

1.499,00 kr.

HAY Tray Table Coffee Bord Hvid

1.499,00 kr.

HAY Butler Trappestige

1.799,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netshoppen Designfund.dk åbnede dørene i 2012, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf 583 har givet den højeste karakter og kun 33 har givet den laveste karakter. Designfund.dk har 12763 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 31 mennesker, og lige nu har de en score på 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Designfund.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Pathos ApS, som rent fysisk kan findes på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Netbutikken Dubuy.dk gik i luften i 2014, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter og kun 132 har givet den laveste karakter. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Dubuy.dk efter kun 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bag webshoppen står virksomheden DUBUY.DK ApS, som har til huse på Jupitervej 10 i Ikast. Du kan kontakte dem via telefon på 21 6000 21, eller på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 1500 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk tilbyder levering på kun 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på MoebelKompagniet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS ejer webshoppen, som fysisk befinder sig på Industrivej Syd 3 i Herning. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller på supportmailen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. Ud af disse er der 44 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover prismatcher Illux.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Illux A/S, som har til huse på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk blev lanceret tilbage i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 500 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er et gennemsnit af de i alt 59 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. 32 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Wallstickerland.dk efter blot 2-4 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden SIA Wallstickerland, som holder til på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)