Hay Lænestole

Kategorier:

HAY loungestol - AAL81 læder/aluminium - sort læder

9.692,80 kr.

HAY loungestol - AAL81 læder/aluminium - brun læder

12.192,80 kr.

HAY - Uchiwa Lounge stol - Sort eg

10.494,40 kr.

Hay - Hee Lounge stol - sort

1.598,40 kr.

Hay - Hee Lounge stol - rust

1.598,40 kr.

Hay - Hee Lounge stol - hvid

1.598,40 kr.

Hay - Hee Lounge stol - army

1.598,40 kr.

Hay - About A Lounge Chair Low AAL82

6.692,80 kr.

Hay - About A Lounge Chair Low - Grå (Steelcut Trio), leveres med hynde

6.948,80 kr.

HAY J104 Stol Stone Grey

1.449,00 kr.

HAY J104 Stol Sort

1.449,00 kr.

HAY J104 Stol Natur

1.349,00 kr.

HAY J104 Stol Hvid

1.449,00 kr.

HAY J104 Stol Dusty Grey

1.449,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netshoppen Designfund.dk åbnede dørene i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 31 mennesker, og den samlede score er her 4,2 ud af 5.

Designfund.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 12, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Pathos ApS, som har til huse i postnummer 3500 i Værløse på Walgerholm 16. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk kom på markedet i 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 18000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter og kun 132 har givet den laveste karakter. Dubuy.dk har 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Dubuy.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

DUBUY.DK ApS ejer i dag webshoppen, som holder til på Jupitervej 10 i Ikast. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 9539 mennesker som er fans af MoebelKompagniet.dks Facebook-side. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoebelKompagniet.dk efter kun 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Det er på MoebelKompagniet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er en del af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Webshoppen ejes og drives af Møbel Kompagniet ApS, som holder til i Herning på adressen Industrivej Syd 3. De kan kontaktes på telefonnummer 93 95 91 51, eller via e-mail på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk fik den første ordre i 2006, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 235 tidligere kunder, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De leverer altid ordren uden beregning, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Illux A/S, som har til huse i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller via e-mail på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Netbutikken Wallstickerland.dk gik i luften i 2011, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 500 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Wallstickerland.dk i skrivende stund 39170 fans på deres side. I alt 32 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Internetbutikken drives til daglig af SIA Wallstickerland, som rent fysisk er at finde i postnummer 9220 i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)