Hvilket tøj sidder godt på en kurvet krop?

Der findes flere og flere tøjmærker, der designer tøj til at sidde godt på en kurvet kvindekrop. Smart og moderigtigt tøj, der er både pænt og behageligt at have på. Kigger du for eksempel på Zhenzi tøj, vil du opdage, at du sagtens kan gå klædt i trendy tøj, selvom du ikke er størrelse xs.

Du kan også finde Gozzip tøj i det store sortiment af smart plussize tøj på snoir.dk. Her finder du tidens trends, samt masser af styles, der er designet til kvinder som dig; ikke modeller eller manequiner, men rigtige kvinder.

Ikke to kvinder er ens, og derfor kan deres tøj heller ikke være det. Dét, der klæder din veninde, får måske dig til at ligne en kartoffel. Derfor er det mindre vigtigt at se på, hvad andre går i, og vigtigere at mærke efter, hvilket tøj du har det godt i. Hvis du ikke føler dig tilpas i tøjet, kommer det sandsynligvis aldrig ud af klædeskabet.

Smil til dit eget spejlbillede

Med et smil kan du gå fra at være smuk til at være gudeskøn, og når du smiler til folk omkring dig, vil du opdage, at du får mange flere smil igen. Men det er også vigtigt, at du kan smile til dit eget spejlbillede. Ved at smile til dig selv hver gang du går forbi et spejl, lærer du din hjerne at være glad for det, den ser.

Det kan også hjælpe at sætte ord på: “Du er smuk, du er dejlig,” kan du måske sige, mens du ser dig selv i spejlet. Det er altid rart at få komplimenter (selv hvis de kommer fra dit eget spejlbillede), men jo flere gange du siger det til dig selv, des større er chancen for, at du kommer til at tro på det.