Kantinestole

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede kontor-webshops

Webbutikken Inventarland.dk så dagens lys i 2008, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 6500 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Dauphin og Tronhill.

Inventarland.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 727 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 575 personer har givet toprating og kun 18 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Inventarland.dk i skrivende stund 4301 fans på deres side.

Du modtager din ordre fra Inventarland.dk efter blot 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Du har på Inventarland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Inventarland.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Derudover prismatcher Inventarland.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Inventarland Slagelse er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på adressen Trafikcenter Allé 12, 4200 Slagelse. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 10 10 13, eller på e-mailadressen Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Webbutikken Engsig.dk så dagens lys i 2011, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Brother og Dell.

Engsig.dk har en score på 8,8 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 15 tidligere kunder, hvoraf 13 har givet den højeste karakter og kun 2 har givet den laveste karakter. På Facebook har Engsig.dk i skrivende stund 509 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Engsig.dk efter kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover giver Engsig.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden Engsig A/S er indehaver af webshoppen, som har til huse i postnummer 9900 i Frederikshavn på Maigårdsvej 4. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 20 60 06 76, eller på supportmailen webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)