Køkkenredskaber

Kategorier:

Qualy sparrow køkkenredskaber (hvid)

174,50 kr.

Present time vægur køkkenredskaber

299,00 kr.

Present time vægur (køkkenredskaber)

149,00 kr.

Koziol meeting point køkkenredskaber

199,00 kr.

Bloomingville køkkenredskabs stativ (guld)

551,08 kr.

Steel Function - "Capri Tweezer" Madpincet - Stor

159,20 kr.

Skagerak - Edge salatbestik - Teak - Messing

294,40 kr.

Skagerak (Trip Trap) - salatbestik - mørk grå

594,40 kr.

Rösle Spaghettiske - 29,5 cm

153,60 kr.

Normann Copenhagen - Dørslag Grå

196,00 kr.

Normann Copenhagen - dørslag - sort

196,00 kr.

Koziol Stirring spoon - Kant grydeske (sort)

52,00 kr.

Koziol Spatula - Kant paletkniv (sort)

78,40 kr.

Gejst - FLEX - Kaffefitlerholder - sort

298,40 kr.

Gejst - FLEX - Kaffefitlerholder - hvid

298,40 kr.

Alessi Rivejern - TODO rivejern til ost

448,00 kr.

Alessi Parmenide rivejern i sort

114,40 kr.

Alessi Parmenide rivejern i hvid

114,40 kr.

Alessi - spoon rest i rustfrit stål

278,40 kr.

Sebra Køkkenredskabssæt i træ, warm grey

299,00 kr.

Ferm Living Køkkenstang Messing

599,00 kr.

Broste Copenhagen Holder Nordic Coal

225,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webbutikken Designfund.dk så dagens lys i 2012, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 826 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 33 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 583 har været meget tilfredse. Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,2 ud af 5.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 12, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Pathos ApS, som har til huse i postnummer 3500 i Værløse på Walgerholm 16. Du kan kontakte dem via telefon på 70 70 79 11, eller på supportmailen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk fik den første ordre i 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 18000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2677 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Dubuy.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af DUBUY.DK ApS, som rent fysisk kan findes på Jupitervej 10 i Ikast. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 21 6000 21, eller på supportmailen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webshoppen MoebelKompagniet.dk startede tilbage i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 239 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 206 personer har givet toprating og kun 4 har givet en meget dårlig rating. MoebelKompagniet.dks Facebook-side har i øjeblikket 9539 fans. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du slipper for at betale for at få varerne leveret. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som har til huse i Herning på Industrivej Syd 3. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller via e-mail på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Webbutikken Illux.dk så dagens lys i 2006, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 235 tidligere kunder, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 7513 mennesker som er fans af Illux.dks Facebook-side. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Illux A/S, som er fysisk placeret i Skanderborg på Godthåbsvej 27. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller via e-mail på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 500 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 41 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk leverer din ordre på kun 2-4 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden SIA Wallstickerland, som er fysisk placeret i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)