Konferencestole

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2008, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 6500 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Dauphin og Tronhill.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 727 tidligere kunder, hvoraf kun 18 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 575 har været meget tilfredse. Inventarland.dk har i skrivende stund 4301 fans på deres Facebook-side.

Du modtager din ordre fra Inventarland.dk efter blot 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Inventarland.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover får du hos Inventarland.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Inventarland Slagelse, som har til huse på Trafikcenter Allé 12 i Slagelse. Du kan kontakte dem via telefon på 70 10 10 13, eller på e-mailadressen Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Engsig.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Brother og Dell.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 15 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 2 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 13 har været meget tilfredse. Engsig.dk har i skrivende stund 509 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Engsig.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Du har på Engsig.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover tilbyder Engsig.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af Engsig A/S, som er fysisk placeret i Frederikshavn på Maigårdsvej 4. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 20 60 06 76, eller skriftligt på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)