Kontorlamper

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede kontor-webshops

Webshoppen Inventarland.dk startede tilbage i 2008, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 6500 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Dauphin og Tronhill.

Inventarland.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 727 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 575 er 5-stjernede (det bedste) og kun 18 er 1-stjernede (det dårligste). Inventarland.dk har 4301 fans på deres Facebook-side.

Inventarland.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Det er på Inventarland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Inventarland.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover prismatcher Inventarland.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Webshoppen ejes og drives af Inventarland Slagelse, som fysisk befinder sig på Trafikcenter Allé 12 i Slagelse. De kan kontaktes på telefonnummer 70 10 10 13, eller på supportmailen Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Netbutikken Engsig.dk gik i luften i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Brother og Dell.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,8 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 15 anmeldelser, hvoraf 13 har givet den højeste karakter og kun 2 har givet den laveste karakter. Engsig.dks Facebook-side har i øjeblikket 509 fans. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Engsig.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Det er på Engsig.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover giver Engsig.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden Engsig A/S er indehaver af webshoppen, som holder til på adressen Maigårdsvej 4, 9900 Frederikshavn. Du kan kontakte dem via telefon på 20 60 06 76, eller skriftligt på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)