Kontorstole

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2008, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 6500 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Dauphin og Tronhill.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 727 tidligere kunder har lavet, hvoraf 575 har givet den højeste karakter og kun 18 har givet den laveste karakter. Inventarland.dks Facebook-side har i øjeblikket 4301 fans.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Inventarland.dk efter kun 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Inventarland.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover har Inventarland.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Internetbutikken drives til daglig af Inventarland Slagelse, som fysisk befinder sig på Trafikcenter Allé 12 i Slagelse. Du kan kontakte dem via telefon på 70 10 10 13, eller på Info@inventarland.dk.

Besøg Inventarland.dk nu (klik her)

Webshoppen Engsig.dk startede tilbage i 2011, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Brother og Dell.

Engsig.dk har en score på 8,8 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 15 tidligere kunder, hvoraf kun 2 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 13 har været meget tilfredse. Engsig.dk har 509 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Engsig.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Engsig.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover tilbyder Engsig.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden Engsig A/S, som holder til på adressen Maigårdsvej 4, 9900 Frederikshavn. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 20 60 06 76, eller på webshop@engsig.dk.

Besøg Engsig.dk nu (klik her)