Kubus Skåle

Kategorier:

By Lassen Skål Stor Kubus Messing

2.899,00 kr.

By Lassen Skål Lille Kubus Messing

1.399,00 kr.

By Lassen Kubus wall Sort 2 pack

99,00 kr.

By Lassen Kubus wall Hvid 2 pack

99,00 kr.

By Lassen Kubus Skål Mini sort

499,00 kr.

By Lassen Kubus Skål Mini Messing

599,00 kr.

By Lassen Kubus Skål Mini Hvid

499,00 kr.

By Lassen Kubus Skål Mini Bruneret Kobber

599,00 kr.

By Lassen Kubus Skål Centerpiece Small Sort

999,00 kr.

By Lassen Kubus Skål Centerpiece Small Messing

1.399,00 kr.

By Lassen Kubus Skål Centerpiece Small Hvid

999,00 kr.

By Lassen Kubus Skål Centerpiece Small Bruneret Kobber

1.399,00 kr.

By Lassen Kubus Skål Centerpiece Large Sort

1.799,00 kr.

By Lassen Kubus Skål Centerpiece Large Messing

2.899,00 kr.

By Lassen Kubus Skål Centerpiece Large Hvid

1.799,00 kr.

By Lassen Kubus Skål Centerpiece Large Bruneret Kobber

2.899,00 kr.

By Lassen Kubus Bowl Skål Sort Stor

1.799,00 kr.

By Lassen Kubus Bowl Skål Sort Lille

979,00 kr.

By Lassen Kubus Bowl Skål Hvid Stor

1.799,00 kr.

By Lassen Kubus Bowl Skål Hvid Lille

979,00 kr.

By Lassen Kubus Bowl Skål Grå Stor

1.799,00 kr.

By Lassen Kubus Bowl Skål Grå Lille

979,00 kr.

By Lassen Kubus Bowl Skål Bruneret kobber Lille

1.399,00 kr.

By Lassen Kubus Bowl Bruneret Kobber Stor

2.899,00 kr.

By Lassen Exes Small Navy

299,00 kr.

By Lassen Bakke til Kubus Messing (Stor)

949,00 kr.

By Lassen Bakke til Kubus Messing (Mellem)

649,00 kr.

By Lassen Bakke til Kubus Messing (Lille )

499,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk gik i luften i 2012, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 826 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 583 personer har givet toprating og kun 33 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 12763 mennesker som er fans af Designfund.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 31 mennesker, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Som på de fleste andre webshops kan du på Designfund.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Pathos ApS, som har til huse i Værløse på Walgerholm 16. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 70 79 11, eller skriftligt på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Netbutikken Dubuy.dk gik i luften i 2014, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 18000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter og kun 132 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 15637 mennesker som er fans af Dubuy.dks Facebook-side.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

DUBUY.DK ApS ejer i dag webshoppen, som har til huse i postnummer 7430 i Ikast på Jupitervej 10. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 21 6000 21, eller via e-mail på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk fik den første ordre i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

På Trustpilot har MoebelKompagniet.dk en score på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 239 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. MoebelKompagniet.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Møbel Kompagniet ApS ejer i dag webshoppen, som holder til på adressen Industrivej Syd 3, 7400 Herning. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller skriftligt på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Webbutikken Illux.dk så dagens lys i 2006, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 235 kundeanmeldelser, hvoraf 194 har givet den højeste karakter og kun 0 har givet den laveste karakter. Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De leverer altid ordren uden beregning, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover prismatcher Illux.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Illux A/S, som er fysisk placeret i Skanderborg på Godthåbsvej 27. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk fik den første ordre i 2011, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvoraf 41 har givet den højeste karakter og kun 5 har givet den laveste karakter. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Wallstickerland.dk efter blot 2-4 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden SIA Wallstickerland, som har til huse i postnummer 9220 i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)