Lampepudsergræs

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk fik den første ordre i 2008, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 15000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Plantetorvets egne produkter.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6440 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 4860 er 5-stjernede (det bedste) og kun 117 er 1-stjernede (det dårligste). Plantetorvet.dk har i skrivende stund 17187 fans på deres Facebook-side.

Plantetorvet.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Derudover prismatcher Plantetorvet.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Virksomheden Plantetorvet.dk ApS ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 8920 i Randers NV på Skovvadbrovej 1. Du kan kontakte dem på telefonnummer 86 57 75 57, eller via e-mail på kundeservice@plantetorvet.dk.

Besøg Plantetorvet.dk nu (klik her)

Blomsterverden.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2004, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 2000 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Blomsterverdens egne produkter.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2413 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 2189 personer har givet toprating og kun 12 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Blomsterverden.dk i skrivende stund 2866 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 21 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Blomsterverden.dk kan levere dine varer på 2-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på Blomsterverden.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover har Blomsterverden.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Blomsterverden er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til i Svaneke på adressen Nansensgade 5. De kan kontaktes på telefonnummer 81 75 61 00, eller på info@blomsterverden.dk.

Besøg Blomsterverden.dk nu (klik her)