LED Pandelamper

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 1999, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 10000 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som The North Face, Fjällräven og Haglöfs.

Friluftsland.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2053 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 1716 personer har givet topkarakter og kun 48 personer har givet dumpekarakter. Friluftsland.dk har 59555 fans på deres Facebook-side.

Friluftsland.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden Fenix Outdoor AB, som holder til på Frederiksborggade 52 i København K. Du kan kontakte dem via telefon på 33 14 51 50, eller på supportmailen kundeservice@friluftsland.dk.

Besøg Friluftsland.dk nu (klik her)

Webshoppen GrejFreak.dk startede tilbage i 2008, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Salomon og The North Face.

GrejFreak.dks Trustpilot-score ligger på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 6290 kundeanmeldelser, hvoraf hele 5657 personer har givet topkarakter og kun 12 personer har givet dumpekarakter. GrejFreak.dks Facebook-side har i øjeblikket 45588 fans. Samlet set der lige nu 475 anmeldelser af siden, med en score på i alt 4,4 ud af 5.

GrejFreak.dk leverer dag-til-dag, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. GrejFreak.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Derudover tilbyder GrejFreak.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

GrejFreak ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 99 63 61, eller skriftligt på info@GrejFreak.dk.

Besøg GrejFreak.dk nu (klik her)

Webshoppen 55Nord.dk startede tilbage i 2003, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Fjällräven og Haglöfs.

55Nord.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 287 tidligere kunder, hvoraf hele 189 er 5-stjernede (det bedste) og kun 9 er 1-stjernede (det dårligste). 55Nord.dks Facebook-side har i øjeblikket 7052 fans.

55Nord.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Du har på 55Nord.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover tilbyder 55Nord.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden 55ºNORD p/s, som rent fysisk er at finde i postnummer 7000 i Fredericia på H.C. Ørsteds Vej 10. Du kan kontakte dem via telefon på 70 10 76 76, eller via e-mail på 55nord@55nord.dk.

Besøg 55Nord.dk nu (klik her)

OutdoorPro.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2014, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webbutikken har i dag mere end 6000 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Camelbak, Clawgear og Stanley.

På Trustpilot har OutdoorPro.dk en score på 8,6 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 109 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 89 personer har givet topkarakter og kun 3 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 2529 mennesker som er fans af OutdoorPro.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 46 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Du modtager din ordre fra OutdoorPro.dk efter blot 2-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv.

Du har på OutdoorPro.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. OutdoorPro.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden OutdoorPro.dk ApS, som har til huse i Hadsten på Pilevej 2 A. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 38 42 00 38, eller på e-mailadressen info@outdoorpro.dk.

Besøg OutdoorPro.dk nu (klik her)