Limpistoler

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede hobby-webshops

Netbutikken Rito.dk gik i luften i 41640, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Drops og Hama.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 4008 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 3827 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. På Facebook har Rito.dk i skrivende stund 35104 fans på deres side. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Rito.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Det er på Rito.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Rito.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Rito ApS, som rent fysisk kan findes på Gyrovej 1 i Skive. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller på e-mailadressen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Netshoppen Hobbyshoppen.dk åbnede dørene i 2006, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 250 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Hama.

Hobbyshoppen.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 70 anmeldelser, hvoraf hele 63 er 5-stjernede (det bedste) og kun 1 er 1-stjernede (det dårligste). I skrivende stund er der 5224 mennesker som er fans af Hobbyshoppen.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 86 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 14, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Som på de fleste andre webshops kan du på Hobbyshoppen.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 21 dage.

Virksomheden Hobbyshoppen er indehaver af webshoppen, som rent fysisk kan findes på Storegade 27B i Haderslev. De kan kontaktes på telefonnummer 51 60 20 20, eller på supportmailen kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

Netshoppen SymaskineTorvet.dk åbnede dørene i 2009, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webbutikken har i dag mere end 800 produkter på hylderne, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Juki, Brother og Singer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1353 tidligere kunder har lavet, hvoraf 1255 har givet den højeste karakter og kun 4 har givet den laveste karakter. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 42 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. SymaskineTorvet.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover får du hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som rent fysisk er at finde i postnummer 2610 i Rødovre på Islevdalvej 142. Du kan kontakte dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller skriftligt på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)