Lyngby Skåle

Kategorier:

Lyngby porcelæn lyngby thermodan sukkerskål (hvid/ø8 cm)

299,00 kr.

Lyngby porcelæn lyngby rhombe skål (hvid/ø14 cm)

169,00 kr.

Lyngby porcelæn lyngby rhombe skål (hvid/ø11 cm)

149,00 kr.

Lyngby Porcelæn Ts'e Låg

199,00 kr.

Lyngby Porcelæn Tsé Lille Skål m. Fod Hvid

449,00 kr.

Lyngby Porcelæn Rhombe Skål Lille

169,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2012, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 4000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Designfund.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 826 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 583 personer har givet toprating og kun 33 har givet en meget dårlig rating. Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. Samlet set der lige nu 31 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,2 ud af 5.

Designfund.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Webshoppen er ejet af virksomheden Pathos ApS, som har til huse på Walgerholm 16 i Værløse. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 70 79 11, eller på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk kom på markedet i 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dk har en score på 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2677 tidligere kunder, hvoraf kun 132 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2129 har været meget tilfredse. På Facebook har Dubuy.dk i skrivende stund 15637 fans på deres side.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på Dubuy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dubuy.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af DUBUY.DK ApS, som holder til på Jupitervej 10 i Ikast. Du kan kontakte dem på telefonnummer 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk kom på markedet i 2011, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 239 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Bag webshoppen står virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som rent fysisk kan findes på Industrivej Syd 3 i Herning. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller via e-mail på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Webbutikken Illux.dk så dagens lys i 2006, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvoraf hele 194 er 5-stjernede (det bedste) og kun 0 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. Ud af disse er der 44 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du altså kun betaler for selve varerne. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Derudover prismatcher Illux.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Virksomheden Illux A/S ejer webshoppen, som har til huse i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 25 08 12, eller på supportmailen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Webshoppen Wallstickerland.dk startede tilbage i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 500 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dks Trustpilot-score ligger på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 59 anmeldelser, hvoraf hele 41 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). På Facebook har Wallstickerland.dk i skrivende stund 39170 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 32 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

SIA Wallstickerland er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan kontakte dem via telefon på 71 71 81 81, eller på supportmailen support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)