Menu Hylder

Kategorier:

Menu Zet Shelves 2x2 Chrome/Smoked

7.495,00 kr.

Menu Zet Shelves 1x4 Sort/Sort

7.495,00 kr.

Menu Zet Shelves 1x2 Sort/Sort

3.995,00 kr.

Menu Shower Tray Sort Marmor

999,00 kr.

Menu Shower Tray Sort

699,00 kr.

Menu JWDA Bordlampe Beton

1.295,00 kr.

Menu Gridy Fungi Shelf Hylde Sort (Stor)

899,00 kr.

Menu Gridy Fungi Shelf Hylde Sort (Mellem)

599,00 kr.

Menu Gridy Fungi Shelf Hylde Sort (Lille )

399,00 kr.

Menu Gridy Fungi Shelf Hylde Røget Eg (Stor)

899,00 kr.

Menu Gridy Fungi Shelf Hylde Røget Eg (Mellem)

599,00 kr.

Menu Gridy Fungi Shelf Hylde Røget Eg (Lille )

399,00 kr.

Menu Gridy Fungi Shelf Hylde Eg (Stor)

899,00 kr.

Menu Gridy Fungi Shelf Hylde Eg (Mellem)

599,00 kr.

Menu Gridy Fungi Shelf Hylde Eg (Lille )

399,00 kr.

Menu Afteroom Dining Chair Spisebordsstol Plus Grøn

3.399,00 kr.

Menu Afteroom Dining Chair Spisebordsstol Plus Gråbrun

3.399,00 kr.

Menu Afteroom Dining Chair Spisebordsstol Plus Dusty Rose

3.399,00 kr.

Menu Afteroom Dining Chair Spisebordsstol Plus Beige

3.399,00 kr.

Menu Afteroom Counter Bord Laminate Hvid/Hvid

4.499,00 kr.

Menu Afteroom Bænk Sort

9.995,00 kr.

Menu Afteroom Bænk Cognac

8.995,00 kr.

Menu Afteroom Bar Chair Plus Barstol Hvid

3.399,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Webshoppen Designfund.dk startede tilbage i 2012, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 4000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Netbutikken har 8,9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf hele 583 personer har givet topkarakter og kun 33 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 12763 mennesker som er fans af Designfund.dks Facebook-side. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Designfund.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Pathos ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse i Værløse på Walgerholm 16. De kan kontaktes på telefonnummer 70 70 79 11, eller skriftligt på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Netshoppen Dubuy.dk åbnede dørene i 2014, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Netbutikken har 8,7 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvoraf hele 2129 personer har givet topkarakter og kun 132 personer har givet dumpekarakter. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Dubuy.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Dubuy.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen ejes og drives af DUBUY.DK ApS, som holder til på adressen Jupitervej 10, 7430 Ikast. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. 109 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk kan levere dine varer på 2-12 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. De leverer altid ordren uden beregning, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. MoebelKompagniet.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som holder til på adressen Industrivej Syd 3, 7400 Herning. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk fik den første ordre i 2006, og havde allerede efter kort tid skabt sig en loyal kundegruppe. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. Illux.dk har i skrivende stund 7513 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 44 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover prismatcher Illux.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Illux A/S er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til i Skanderborg på adressen Godthåbsvej 27. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Netshoppen Wallstickerland.dk åbnede dørene i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag et sortiment med mere end 500 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 59 kundeanmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 41 personer har givet toprating og kun 5 har givet en meget dårlig rating. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. I alt 32 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Wallstickerland.dk efter kun 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden SIA Wallstickerland, som fysisk befinder sig på Tornhøjparken 101 i Aalborg Øst. De kan kontaktes på telefonnummer 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)