Menu Pov Lysestager

Kategorier:

Menu pov lysestage (sort)

199,00 kr.

Menu lysestage kobber - POV candleholder table

349,60 kr.

Menu lysestage - POV candleholder wall (krom)

349,60 kr.

Menu lysestage - POV candleholder table - messing

244,00 kr.

Menu lysestage - POV candleholder table (krom)

244,00 kr.

Menu - POV Circle - tealight Candle holder - S - Brass

432,00 kr.

Menu - POV Circle - tealight Candle holder - S - Black

299,20 kr.

Menu - POV Circle - tealight Candle holder - L - Silver

799,20 kr.

Menu - POV Circle - tealight Candle holder - L - Brass

677,60 kr.

Menu - POV Circle - tealight Candle holder - L - Black

432,00 kr.

Menu - POV Circle - Lysestage - L - Silver

799,20 kr.

Menu - POV Circle - Lysestage - L - Brass

799,20 kr.

Menu - POV Circle - candleholder - S - Silver

499,20 kr.

Menu - POV Circle - candleholder - S - brass

499,20 kr.

Menu - POV Circle - candleholder - S - Black

299,20 kr.

Menu - POV Circle - candleholder - L - Silver

799,20 kr.

Menu - POV Circle - candleholder - L - Brass

799,20 kr.

Menu - POV Circle - candleholder - L - Black

499,20 kr.

Menu POV VægLysestage Sort

299,00 kr.

Menu POV VægLysestage Krom

299,00 kr.

Menu POV VægLysestage Hvid

299,00 kr.

Menu POV VægLysestage Grå

299,00 kr.

Menu POV Væg Lysestage Messing

399,00 kr.

Menu POV Vase, Large i sølv

799,00 kr.

Menu POV Oval Lysestage Sort

499,00 kr.

Menu POV Oval Lysestage Messing

799,00 kr.

Menu POV Oval Fyrfadsstage Sort

499,00 kr.

Menu POV Oval Fyrfadsstage Messing

799,00 kr.

Menu POV Circle, Fyrfadsstage Messing

799,00 kr.

Menu POV Circle Vase, Large i messing

799,00 kr.

Menu POV Circle Vase Large Black

499,00 kr.

Menu POV Circle Tealight candleholder, Large Black

499,00 kr.

Menu POV Circle Lysestage, Small Sølv

499,00 kr.

Menu POV Circle Lysestage, Small Messing

499,00 kr.

Menu POV Circle Lysestage Small Sort

299,00 kr.

Menu POV Circle Fyrfadsstage, Small Sølv

499,00 kr.

Menu POV Circle Fyrfadsstage, Small Sort

299,00 kr.

Menu POV Circle Fyrfadsstage, Small Messing

499,00 kr.

Menu POV Circle Fyrfadsstage Large Sølv

799,00 kr.

Menu POV Circle Candleholder Large, Sølv

799,00 kr.

Menu POV Circle Candleholder Large, Messing

799,00 kr.

Menu POV Circle Candleholder Large, Black

499,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2012, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 4000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 826 kundeanmeldelser, hvoraf hele 583 personer har givet topkarakter og kun 33 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,2 ud af 5.

Designfund.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 30 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Pathos ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 3500 i Værløse på Walgerholm 16. De kan kontaktes på telefonnummer 70 70 79 11, eller på supportmailen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Netbutikken Dubuy.dk gik i luften i 2014, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag et sortiment med mere end 18000 varer, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 2677 kundeanmeldelser, hvoraf kun 132 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 2129 har været meget tilfredse. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Du modtager din ordre fra Dubuy.dk efter blot 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden DUBUY.DK ApS, som holder til på adressen Jupitervej 10, 7430 Ikast. Du kan kontakte dem via telefon på 21 6000 21, eller skriftligt på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webshoppen MoebelKompagniet.dk startede tilbage i 2011, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 1500 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 239 tidligere kunder, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 206 har været meget tilfredse. MoebelKompagniet.dk har i skrivende stund 9539 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoebelKompagniet.dk efter kun 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Du får desuden fragten helt gratis, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoebelKompagniet.dk betale med kort. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Internetbutikken drives til daglig af Møbel Kompagniet ApS, som holder til på Industrivej Syd 3 i Herning. Du kan kontakte dem via telefon på 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Webbutikken Illux.dk så dagens lys i 2006, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Illux' egne leverandører.

På Trustpilot har Illux.dk en score på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 235 tidligere kunder, hvoraf 194 har givet den højeste karakter og kun 0 har givet den laveste karakter. Illux.dk har 7513 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 44 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Illux.dk efter kun 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. De tilbyder desuden fri fragt på alle ordrer, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Derudover giver Illux.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Illux A/S, som rent fysisk kan findes på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 70 25 08 12, eller på e-mailadressen post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk fik den første ordre i 2011, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Disney, Marvel og Star Wars.

På Trustpilot har Wallstickerland.dk en score på 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. I skrivende stund er der 39170 mennesker som er fans af Wallstickerland.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 32 mennesker, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Bag webshoppen står virksomheden SIA Wallstickerland, som har til huse i postnummer 9220 i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller via e-mail på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)