Muuto Vaser

Kategorier:

Muuto - Silent vase small - lyserød

248,80 kr.

Muuto - Silent vase small - klar

248,80 kr.

Muuto - Silent vase small - grøn

186,40 kr.

Muuto - Silent vase small - grå

248,80 kr.

Muuto - Silent vase large - lyserød

244,00 kr.

Muuto - Silent vase large - klar

348,80 kr.

Muuto - Silent vase large - grå

348,80 kr.

Muuto - Elevated vase - rose

698,40 kr.

Muuto - Elevated vase - grey

698,40 kr.

Muuto - Elevated vase - green

698,40 kr.

Muuto Restore Rund Kurv Støvet Grøn

750,00 kr.

Muuto Restore Rund Kurv Sort

750,00 kr.

Muuto Restore Rund Kurv Grå

750,00 kr.

Muuto Loom Plaid Sort

695,00 kr.

Muuto Bakke, Platform Tray Mørkerød

369,00 kr.

Muuto Bakke, Platform Tray Grå

369,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netbutikken Designfund.dk gik i luften i 2012, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. De har i dag mere end 4000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 826 tidligere kunder, hvoraf 583 har givet den højeste karakter og kun 33 har givet den laveste karakter. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Designfund.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 12, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Pathos ApS ejer i dag webshoppen, som holder til i Værløse på adressen Walgerholm 16. De kan kontaktes på telefonnummer 70 70 79 11, eller på supportmailen Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Netbutikken Dubuy.dk gik i luften i 2014, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 18000 varer i sortimentet, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dks Trustpilot-score ligger på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 2129 personer har givet toprating og kun 132 har givet en meget dårlig rating. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Det er på Dubuy.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden DUBUY.DK ApS, som har til huse på Jupitervej 10 i Ikast. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Ferrel og Florum.

MoebelKompagniet.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 239 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 109 mennesker, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk tilbyder levering på kun 2-12 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du slipper for et gebyr for levering. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. MoebelKompagniet.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen ejes og drives af Møbel Kompagniet ApS, som rent fysisk kan findes på Industrivej Syd 3 i Herning. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller på e-mailadressen Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk fik den første ordre i 2006, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 1000 produkter i webshoppen, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Illux' egne leverandører.

Illux.dks Trustpilot-score ligger på 9,2 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvoraf 194 har givet den højeste karakter og kun 0 har givet den laveste karakter. På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. I alt 44 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Illux.dk tilbyder levering på kun 1-5 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De leverer altid ordren uden beregning, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover får du hos Illux.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Webshoppen ejes og drives af Illux A/S, som rent fysisk er at finde i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan kontakte dem via telefon på 70 25 08 12, eller skriftligt på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Wallstickerland.dk fik den første ordre i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. De har i dag mere end 500 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Disney, Marvel og Star Wars.

Webshoppens Trustpilot-score er 7,8 ud af 10, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 59 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 5 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 41 har været meget tilfredse. Wallstickerland.dk har 39170 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 32 mennesker, og deres score ligger pt. på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi.

Det er på Wallstickerland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden SIA Wallstickerland, som har til huse i postnummer 9220 i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. De kan kontaktes på telefonnummer 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)