Hvad skulle man dog gøre uden den kære teknologi?

Det ikke nemt at forestille sig bare én enkelt dag, uden at måtte bruge nogen som helst form for teknologi. Det kan godt lade sig gøre og nogen vælger også bevidst at gøre det. Men hvis du prøver at tælle hvor mange teknologiske devises du bruger på en dag, ville du så kunne klare dig en hel dag uden at måtte bruge dem?

Er I afhængige af at kunne få ting ud på papir?

Kopimaskiner er en stor del af manges hverdag. På trods af, at så mange ting er digitaliserede og bliver sendt og delt online, bliver det stadig brugt meget, at få det skrevet ud på et stykke papir, så man har noget fysik at forholde sig til. Leder du efter en kopimaskine til din arbejdsplads, kan du her få en kopimaskine til erhverv.

Forestiller du dig nogle gange, hvordan det var for bare et par årtier siden?

Det er de færreste i dagens Danmark, der kan forestille sig at leve uden nogen form for teknologi. Men man gjorde det jo en gang. Så hvorfor skulle vi ikke også kunne det i dag. I ældre tid, foregik al kommunikation enten ansigt til ansigt eller gennem brev, hvor man skulle vente flere uger på den anden svarede. Kunne du forestille dig at gå tilbage til den måde? Vi er så vant til i dag, at få svar nærmest med det samme og vi kan skrive til hinanden gennem alverdens platforme på nettet og gennem apps. Men verden er i udvikling hele tiden, så der er vist ingen fare for at det skulle ske, men det er da en sjov tanke, at forestille sig hvordan det må have været at leve i den tid. Men når nu teknologien ser ud til at være kommet for at blive, så skal den da også bruges.