Kalundborg her

Kalundborg er en moderne by med et yderst charmerende miljø. Byen rummer storslåede købstadsattraktioner, og er et yndet udflugtsmål for turister. I Kalundborg finder du to skønne natur halvøer Asnæs og Røsnæs, som er til at finde tæt på byen. Ved de to naturskønne halvøer har du gode muligheder for at udforske utallige vandrestier i forskellige terræner. Kalundborg er betragtet som en moderne by, og er et yndet udflugtsmål for turister. Læs mere her om Kalundborg og hvad byen har at tilbyde netop dig.

Ligger godt i forhold til København

Kalundborg er en by på Sjælland, der ligger i den anden ende af øen i forhold til København. Byen er dog ikke langt væk fra hovedstaden, og det tager ingen tid at komme ind til centrum. Kalundborg har mange oplevelser at byde på, uanset om du er til kunst, kultur eller natur. Der findes oplevelser i Kalundborg for alle slags mennesker, og byens placering gør stedet oplagt til rundture i skove, byer og strande. Kalundborg er en oplagt destination, hvis du vil opleve mere af Danmark end København.

En masse forskellige attraktioner i Kalundborg

I Kalundborg kan du finde mange spændende oplevelser. Et af de steder, som du ikke må misse, er Odsherred Zoo. Her kan du se mere end 600 dyr fra ca. 100 forskellige dyrearter. I den hyggelige Zoologiske have kan du og familien se på aber, zebraer, kameler og mange flere interessante dyr. Som besøgende i Kalundborg er det et must at tage et smut forbi Røsnæs Fyr. Området ligger for enden af Røsnæs i fantastiske omgivelser med en smuk og nydelig udsigt over Samsø Bælt. Du kan også besøge Kalundborg Havn, hvor du kan opleve det maritime liv på nærmeste hold. Der er også mange andre spændende ting at se og opleve i Kalundborg, så tag endelig et kig på vores liste over attraktioner.