Nakkelamper

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk kom på markedet i 41640, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Drops og Hama.

Rito.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er baseret på i alt 4008 kundeanmeldelser, hvoraf hele 3827 er 5-stjernede (det bedste) og kun 5 er 1-stjernede (det dårligste). Rito.dk har 35104 fans på deres Facebook-side. 597 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,8 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Rito.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Rito.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Rito ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk kan findes på Gyrovej 1 i Skive. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 99 98 44, eller på e-mailadressen info@rito.dk.

Besøg Rito.dk nu (klik her)

Netshoppen Hobbyshoppen.dk åbnede dørene i 2006, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 250 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Hama.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 70 anmeldelser, hvoraf hele 63 personer har givet topkarakter og kun 1 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 5224 mennesker som er fans af Hobbyshoppen.dks Facebook-side. 86 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Hobbyshoppen.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 21 dage.

Virksomheden Hobbyshoppen er indehaver af webshoppen, som holder til i Haderslev på adressen Storegade 27B. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 51 60 20 20, eller via e-mail på kundeservice@hobbyshoppen.dk.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu (klik her)

SymaskineTorvet.dk blev lanceret tilbage i 2009, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 800 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Juki, Brother og Singer.

Netbutikken har 9,8 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1353 anmeldelser, hvoraf hele 1255 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. I skrivende stund er der 4398 mennesker som er fans af SymaskineTorvet.dks Facebook-side. 42 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

SymaskineTorvet.dk tilbyder levering dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på SymaskineTorvet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover har SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Webshoppen ejes og drives af Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S, som rent fysisk kan findes på Islevdalvej 142 i Rødovre. Du kan kontakte dem på telefonnummer 58 52 29 22, eller via e-mail på info@symaskincenter.dk.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu (klik her)