Normann Copenhagen Rullebord

Kategorier:

Normann Copenhagen Block Table Rullebord Rund (Sort)

1.699,00 kr.

Normann Copenhagen Block Table Rullebord Rund (Hvid)

1.699,00 kr.

Normann Copenhagen Block Table Rullebord Ensfarvet (Sort/Sort)

1.699,00 kr.

Normann Copenhagen Block Table Rullebord Ensfarvet (Hvid/Hvid)

1.699,00 kr.

Normann Copenhagen Block Table Rullebord (Sort)

1.699,00 kr.

Normann Copenhagen Block Table Rullebord (Light Grey)

1.699,00 kr.

Normann Copenhagen Block Table Rullebord (Hvid)

1.699,00 kr.

Normann Copenhagen Block Table Rullebord (Dark Grey)

1.699,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Designfund.dk kom på markedet i 2012, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag mere end 4000 produkter i webshoppen, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 826 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 583 personer har givet toprating og kun 33 har givet en meget dårlig rating. Designfund.dks Facebook-side har i øjeblikket 12763 fans. Ud af disse er der 31 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 12, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Pathos ApS, som holder til på adressen Walgerholm 16, 3500 Værløse. Du kan kontakte dem via telefon på 70 70 79 11, eller på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Dubuy.dk har en score på 8,7 ud af 10 på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 2129 personer har givet toprating og kun 132 har givet en meget dårlig rating. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er nemmere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Dubuy.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden DUBUY.DK ApS, som holder til i Ikast på adressen Jupitervej 10. De kan kontaktes på telefonnummer 21 6000 21, eller via e-mail på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webshoppen MoebelKompagniet.dk startede tilbage i 2011, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 1500 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Ferrel og Florum.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). MoebelKompagniet.dks Facebook-side har i øjeblikket 9539 fans. Ud af disse er der 109 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Du modtager din ordre fra MoebelKompagniet.dk efter blot 2-12 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du ikke skal betale for leveringen. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. MoebelKompagniet.dk er certificeret af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Møbel Kompagniet ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til på Industrivej Syd 3 i Herning. Du kan kontakte dem på telefonnummer 93 95 91 51, eller via e-mail på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Netshoppen Illux.dk åbnede dørene i 2006, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. Webbutikken har i dag mere end 1000 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

Netbutikken har 9,2 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 235 tidligere kunder har lavet, hvoraf kun 0 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 194 har været meget tilfredse. Illux.dk har i skrivende stund 7513 fans på deres Facebook-side. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Illux.dk leverer din ordre på kun 1-5 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fri fragt på din ordre uanset størrelsen, så du altså kun betaler for selve varerne. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på Illux.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover tilbyder Illux.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Illux A/S ejer i dag webshoppen, som har til huse i postnummer 8660 i Skanderborg på Godthåbsvej 27. Du kan kontakte dem via telefon på 70 25 08 12, eller via e-mail på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Webshoppen Wallstickerland.dk startede tilbage i 2011, og har i årenes løb hjulpet mange hundrede kunder i deres virtuelle butikslokaler. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 500 produkter, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 59 anmeldelser, hvoraf hele 41 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har Wallstickerland.dk i skrivende stund 39170 fans på deres side. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Wallstickerland.dk efter blot 2-4 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Bag netbutikken finder vi virksomheden SIA Wallstickerland, som har til huse i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan kontakte dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller skriftligt på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)