Ørskov Dækkeservietter

Kategorier:

Vores anbefalede bolig-webshops

Netshoppen Designfund.dk åbnede dørene i 2012, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 4000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er et gennemsnit af de i alt 826 anmeldelser af webshoppen, hvor det også skal nævnes at hele 583 personer har givet toprating og kun 33 har givet en meget dårlig rating. I skrivende stund er der 12763 mennesker som er fans af Designfund.dks Facebook-side. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,2 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Designfund.dk efter kun 1-2 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Internetbutikken drives til daglig af Pathos ApS, som fysisk befinder sig på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Dubuy.dk fik den første ordre i 2014, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

På Trustpilot har Dubuy.dk en score på 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2677 tidligere kunder har lavet, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter og kun 132 har givet den laveste karakter. Dubuy.dk har i skrivende stund 15637 fans på deres Facebook-side.

Dubuy.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, men kun hvis din bestilling gennemføres inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Du har på Dubuy.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Dubuy.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Internetbutikken drives til daglig af DUBUY.DK ApS, som har til huse på Jupitervej 10 i Ikast. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 21 6000 21, eller skriftligt på kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

MoebelKompagniet.dk fik den første ordre i 2011, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

På Trustpilot har MoebelKompagniet.dk en score på 9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 239 anmeldelser, hvoraf hele 206 personer har givet topkarakter og kun 4 personer har givet dumpekarakter. På Facebook har MoebelKompagniet.dk i skrivende stund 9539 fans på deres side. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 4,9 ud af 5.

MoebelKompagniet.dk leverer din ordre på kun 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. De giver desuden fri fragt på ordrer uanset størrelse, så du slipper for et gebyr for levering. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Webshoppen er ejet af virksomheden Møbel Kompagniet ApS, som holder til på Industrivej Syd 3 i Herning. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 93 95 91 51, eller skriftligt på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Webshoppen Illux.dk startede tilbage i 2006, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. Webbutikken har i dag mere end 1000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Illux' egne leverandører.

Netbutikken har 9,2 ud af 10 i score på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 235 anmeldelser, hvoraf 194 har givet den højeste karakter og kun 0 har givet den laveste karakter. Illux.dk har i skrivende stund 7513 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 44 mennesker, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Du modtager din ordre fra Illux.dk efter blot 1-5 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers skal du nok vente en ekstra dag. De leverer altid ordren uden beregning, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på Illux.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Derudover tilbyder Illux.dk prisgaranti, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden Illux A/S, som er fysisk placeret i Skanderborg på Godthåbsvej 27. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Netbutikken Wallstickerland.dk gik i luften i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 500 produkter, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Netbutikken har 7,8 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 59 anmeldelser, hvoraf hele 41 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. I alt 32 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk tilbyder levering på kun 2-4 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

SIA Wallstickerland er den virksomhed der ejer webshoppen, som har til huse i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan kontakte dem via telefon på 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)