Ole Henriksen Cremer

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede beauty-webshops

NiceHair.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2010, og fik sig hurtigt en vigtig plads på markedet. De har i dag et sortiment med mere end 14000 varer, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Dermalogica og Redken.

På Trustpilot har NiceHair.dk en score på 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 37612 anmeldelser, hvoraf 31933 har givet den højeste karakter og kun 416 har givet den laveste karakter. NiceHair.dks Facebook-side har i øjeblikket 225196 fans. I alt 4607 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

NiceHair.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, men det kræver at du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

NICEHAIR ApS ejer i dag webshoppen, som rent fysisk er at finde i postnummer 6700 i Esbjerg på Randersvej 30. De kan kontaktes på telefonnummer 32 200 200, eller via e-mail på ordre@nicehair.dk.

Besøg NiceHair.dk nu (klik her)

Lookfoxy.dk åbnede for første gang de virtuelle døre op i 2009, og har i årenes løb serviceret hundredvis af kunder. De har i dag mere end 300 produkter i webshoppen, så mon ikke de har noget der falder i din smag. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som ID Hair og HH Simonsen.

Netbutikken har 6,9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Denne score er baseret på i alt 43 kundeanmeldelser, hvoraf kun 4 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 14 har været meget tilfredse. På Facebook har Lookfoxy.dk i skrivende stund 608 fans på deres side. I alt 10 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 3,9 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lookfoxy.dk efter kun 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 14, ellers skal du nok vente en ekstra dag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Lookfoxy.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Webshoppen er ejet af virksomheden HolmeGruppen ApS, som fysisk befinder sig på Essen 41 i Kolding. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 20 15 45 60, eller via e-mail på info@lookfoxy.dk.

Besøg Lookfoxy.dk nu (klik her)

Webbutikken Made4men.dk så dagens lys i sommeren 2006, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag mere end 3000 produkter i webshoppen, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Hugo Boss, Lacoste, Gillette og Calvin Klein.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 6942 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 5800 personer har givet topkarakter og kun 98 personer har givet dumpekarakter. Made4men.dks Facebook-side har i øjeblikket 6276 fans. Ud af disse er der 75 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

Made4men.dk tilbyder levering på næstkommende hverdag, hvis du når at bestille inden kl. 16, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Det er på Made4men.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Firtal Web ApS er den virksomhed der ejer webshoppen, som holder til i Lystrup på adressen Møgelhøj 8. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 89 88 17 78, eller på e-mailadressen Kundeservice@made4men.dk.

Besøg Made4men.dk nu (klik her)