Olielamper

Kategorier:

Stelton olielampe (frostet glas)

599,00 kr.

Present time olielampe cover (off-white)

59,00 kr.

House doctor olielampe, haze, sort

219,00 kr.

Tivoli by Normann Copenhagen Story fyrfadsstage klar

399,00 kr.

Menu Wire Base Hvid (Stor)

449,00 kr.

Menu Wire Base Hvid (Mellem)

349,00 kr.

Menu Wire Base Hvid (Lille )

299,00 kr.

Menu Wire Base (Stor)

449,00 kr.

Menu Wire Base (Mellem)

349,00 kr.

Menu Wire Base (Lille )

299,00 kr.

Menu Olielampe

299,00 kr.

Menu JWDA Gulvlampe White Marble Bronzed Brass

11.995,00 kr.

Menu JWDA Gulvlampe Travertine Brushed Brass

11.995,00 kr.

Vores anbefalede bolig-webshops

Netshoppen Designfund.dk åbnede dørene i 2012, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. Webbutikken har i dag mere end 4000 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som House Doctor, Ferm Living, Alessi og Stelton.

På Trustpilot har Designfund.dk en score på 8,9 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 826 anmeldelser, hvoraf 583 har givet den højeste karakter og kun 33 har givet den laveste karakter. På Facebook har Designfund.dk i skrivende stund 12763 fans på deres side. 31 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,2 ud af 5.

Designfund.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, men det kræver at du bestiller inden kl. 12, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Det er på Designfund.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Bag netbutikken finder vi virksomheden Pathos ApS, som fysisk befinder sig på Walgerholm 16 i Værløse. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 70 70 79 11, eller via e-mail på Kundeservice@pathos-home.dk.

Besøg Designfund.dk nu (klik her)

Webshoppen Dubuy.dk startede tilbage i 2014, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 18000 produkter, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Bobles, Sebra, Fatboy og Alessi.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,7 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2677 anmeldelser, hvoraf 2129 har givet den højeste karakter og kun 132 har givet den laveste karakter. Dubuy.dks Facebook-side har i øjeblikket 15637 fans.

Dubuy.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden kl. 15, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på Dubuy.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Dubuy.dk er en E-mærket webshop, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Bag webshoppen står virksomheden DUBUY.DK ApS, som rent fysisk er at finde i postnummer 7430 i Ikast på Jupitervej 10. Du kan kontakte dem via telefon på 21 6000 21, eller på e-mailadressen kundeservice@dubuy.dk.

Besøg Dubuy.dk nu (klik her)

Webshoppen MoebelKompagniet.dk startede tilbage i 2011, og kunne hurtigt se de første kunder besøge webshoppen. Webbutikken har i dag mere end 1500 produkter på hylderne, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I netbutikken finder du bl.a. populære brands som Ferrel og Florum.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som er godkendt, men ikke imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 239 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 206 er 5-stjernede (det bedste) og kun 4 er 1-stjernede (det dårligste). MoebelKompagniet.dk har 9539 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 109 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 4,9 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoebelKompagniet.dk efter kun 2-12 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Du får desuden fragten helt gratis, så du undgår at betalt et leveringsgebyr. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Du har på MoebelKompagniet.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. MoebelKompagniet.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden Møbel Kompagniet ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse på Industrivej Syd 3 i Herning. De kan kontaktes på telefonnummer 93 95 91 51, eller via e-mail på Kundeservice@moebelkompagniet.dk.

Besøg MoebelKompagniet.dk nu (klik her)

Illux.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2006, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Sortimentet tæller bl.a. produkter fra mærker som Illux' egne leverandører.

Illux.dk har en score på 9,2 ud af 10 på Trustpilot, som vidner om en ganske fornuftig kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 235 tidligere kunder, hvoraf 194 har givet den højeste karakter og kun 0 har givet den laveste karakter. På Facebook har Illux.dk i skrivende stund 7513 fans på deres side. 44 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Illux.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. De leverer altid ordren uden beregning, så du ikke skal betale for leveringen. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Som på de fleste andre webshops kan du på Illux.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover får du hos Illux.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden Illux A/S ejer webshoppen, som holder til på Godthåbsvej 27 i Skanderborg. De kan kontaktes på telefonnummer 70 25 08 12, eller på post@illux.dk.

Besøg Illux.dk nu (klik her)

Netbutikken Wallstickerland.dk gik i luften i 2011, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. Webbutikken har i dag mere end 500 produkter på hylderne, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Disney, Marvel og Star Wars.

Wallstickerland.dk har en score på 7,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket ikke er særlig højt sammenlignet med andre webshops. Scoren er baseret på anmeldelser fra 59 tidligere kunder, hvoraf hele 41 personer har givet topkarakter og kun 5 personer har givet dumpekarakter. Wallstickerland.dks Facebook-side har i øjeblikket 39170 fans. Samlet set der lige nu 32 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,3 ud af 5.

Wallstickerland.dk kan levere dine varer på 2-4 hverdage, hvis du når at bestille inden kl. 15, ellers vil den blive sendt afsted dagen efter. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig.

Du har på Wallstickerland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Bag webshoppen står virksomheden SIA Wallstickerland, som har til huse i Aalborg Øst på Tornhøjparken 101. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 71 71 81 81, eller på support@wallstickerland.dk.

Besøg Wallstickerland.dk nu (klik her)