Pandelamper

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Netshoppen Friluftsland.dk åbnede dørene i 1999, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag mere end 10000 varer i sortimentet, så der er uden tvivl noget for enhver smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx The North Face, Fjällräven og Haglöfs.

På Trustpilot har Friluftsland.dk en score på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2053 anmeldelser af webshoppen, hvoraf kun 48 personer har været meget skuffede over oplevelsen, og hele 1716 har været meget tilfredse. Friluftsland.dks Facebook-side har i øjeblikket 59555 fans.

Friluftsland.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Du har på Friluftsland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Webshoppen er ejet af virksomheden Fenix Outdoor AB, som rent fysisk er at finde i postnummer 1360 i København K på Frederiksborggade 52. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 33 14 51 50, eller skriftligt på kundeservice@friluftsland.dk.

Besøg Friluftsland.dk nu (klik her)

Webshoppen GrejFreak.dk startede tilbage i 2008, og har siden da imponeret deres kunder gang på gang med uovertruffen service. De har i dag mere end 15000 varer i sortimentet, så der skulle være god mulighed for at finde lige præcis den vare du leder efter. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Salomon og The North Face.

GrejFreak.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6290 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 5657 har givet den højeste karakter og kun 12 har givet den laveste karakter. GrejFreak.dks Facebook-side har i øjeblikket 45588 fans. 475 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,4 ud af 5.

GrejFreak.dk tilbyder dag-til-dag levering, men kun hvis din bestilling gennemføres inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. GrejFreak.dk er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde. Derudover har GrejFreak.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Virksomheden GrejFreak ApS ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 8260 i Viby J på Gunnar Clausens Vej 58. Du kan kontakte dem via telefon på 71 99 63 61, eller via e-mail på info@GrejFreak.dk.

Besøg GrejFreak.dk nu (klik her)

55Nord.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2003, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag mere end 1000 varer i sortimentet, så forhåbentlig kan du her finde det du leder efter. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Fjällräven og Haglöfs.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 287 tidligere kunder har lavet, hvor det også skal nævnes at hele 189 personer har givet toprating og kun 9 har givet en meget dårlig rating. 55Nord.dk har 7052 fans på deres Facebook-side.

55Nord.dk leverer dag-til-dag, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre.

Som på de fleste andre webshops kan du på 55Nord.dk betale med kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Derudover får du hos 55Nord.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Webshoppen ejes og drives af 55ºNORD p/s, som holder til i Fredericia på adressen H.C. Ørsteds Vej 10. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 10 76 76, eller skriftligt på 55nord@55nord.dk.

Besøg 55Nord.dk nu (klik her)

OutdoorPro.dk leverede sin første pakke hos en kunde i 2014, og har siden da haft mange hundrede mennesker til at bestille varer hos dem. De har i dag et sortiment med mere end 6000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Camelbak, Clawgear og Stanley.

OutdoorPro.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 109 kundeanmeldelser, hvoraf hele 89 er 5-stjernede (det bedste) og kun 3 er 1-stjernede (det dårligste). OutdoorPro.dk har i skrivende stund 2529 fans på deres Facebook-side. I alt 46 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra OutdoorPro.dk efter kun 2-3 hverdage, hvis bare du bestiller inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag.

Du har på OutdoorPro.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. OutdoorPro.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Virksomheden OutdoorPro.dk ApS ejer webshoppen, som har til huse i postnummer 8370 i Hadsten på Pilevej 2 A. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 38 42 00 38, eller på supportmailen info@outdoorpro.dk.

Besøg OutdoorPro.dk nu (klik her)