Petroleumslamper

Kategorier:
Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk ekspederede den første netordre tilbage i 1999, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. Webshoppens sortiment består i dag af mere end 10000 produkter, så der er uden tvivl noget for enhver smag. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som The North Face, Fjällräven og Haglöfs.

Friluftsland.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2053 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 1716 personer har givet toprating og kun 48 har givet en meget dårlig rating. Friluftsland.dk har i skrivende stund 59555 fans på deres Facebook-side.

Du modtager din ordre fra Friluftsland.dk efter blot 1-2 hverdage, hvis du når at bestille inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Det er på Friluftsland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Ejerskabet af netbutikken haves af virksomheden Fenix Outdoor AB, som rent fysisk kan findes på Frederiksborggade 52 i København K. Du kan komme i kontakt med dem på telefonnummer 33 14 51 50, eller via e-mail på kundeservice@friluftsland.dk.

Besøg Friluftsland.dk nu (klik her)

GrejFreak.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2008, og har siden da haft rigtig godt gang i butikken. De har i dag et sortiment med mere end 15000 varer, så der er uden tvivl noget for enhver smag. Webshoppens udvalg består bl.a. af produkter fra Salomon og The North Face.

GrejFreak.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6290 anmeldelser, hvor det også skal nævnes at hele 5657 personer har givet toprating og kun 12 har givet en meget dårlig rating. GrejFreak.dks Facebook-side har i øjeblikket 45588 fans. 475 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,4 ud af 5.

GrejFreak.dk tilbyder levering dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers tager det formentlig en ekstra dag. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. GrejFreak.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav. Derudover tilbyder GrejFreak.dk prisgaranti, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Bag netbutikken finder vi virksomheden GrejFreak ApS, som har til huse i Viby J på Gunnar Clausens Vej 58. Ved spørgsmål kan du kontakte dem på 71 99 63 61, eller på e-mailadressen info@GrejFreak.dk.

Besøg GrejFreak.dk nu (klik her)

Netshoppen 55Nord.dk åbnede dørene i 2003, og har siden da haft hundredvis af tilfredse kunder igennem systemet. De har i dag et sortiment med mere end 1000 varer, så sandsynligheden for at finde hvad du leder efter er stor. I sortimentet finder du fx varer fra mærker som Fjällräven og Haglöfs.

55Nord.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 287 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 189 har givet den højeste karakter og kun 9 har givet den laveste karakter. På Facebook har 55Nord.dk i skrivende stund 7052 fans på deres side.

55Nord.dk giver mulighed for levering dag-til-dag, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers går der nok lige en enkelt hverdag mere. Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer dig bedre.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Derudover har 55Nord.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Virksomheden 55ºNORD p/s er indehaver af webshoppen, som har til huse i postnummer 7000 i Fredericia på H.C. Ørsteds Vej 10. Du kan kontakte dem på telefonnummer 70 10 76 76, eller på supportmailen 55nord@55nord.dk.

Besøg 55Nord.dk nu (klik her)

OutdoorPro.dk ekspederede den første netordre tilbage i 2014, og blev hurtigt en af de mest populære netbutikker på markedet. De har i dag mere end 6000 varer i sortimentet, så mon ikke de har noget der falder i din smag. På de virtuelle hylder finder du bl.a. produkter fra mærker som fx Camelbak, Clawgear og Stanley.

OutdoorPro.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som er godkendt, men ikke imponerende. Denne score er baseret på i alt 109 kundeanmeldelser, hvoraf 89 har givet den højeste karakter og kun 3 har givet den laveste karakter. I skrivende stund er der 2529 mennesker som er fans af OutdoorPro.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 46 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

OutdoorPro.dk tilbyder levering på kun 2-3 hverdage, men kun hvis du lægger din ordre inden arbejdsdagen er slut, ellers må du nok lige vende en ekstra hverdag. Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er nemmere for dig.

Du har på OutdoorPro.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. OutdoorPro.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Virksomheden OutdoorPro.dk ApS er indehaver af webshoppen, som har til huse på Pilevej 2 A i Hadsten. Du kan kontakte dem på telefonnummer 38 42 00 38, eller på supportmailen info@outdoorpro.dk.

Besøg OutdoorPro.dk nu (klik her)